Skip to main content
NieuwsUpdates

Foto Project I am: My Story

By 25 augustus 2020No Comments
Beheers jij de basis van fotografie maar wil je deze naar het volgende level tillen? Doe dan mee! In deze fotografie special neem ik je mee in het proces dat leidde tot mijn laatste project ‘I am’.

Dit project ontstond in reactie op de Instagram-actie #iamablackman en is voor mij een persoonlijk statement waarmee ik onder meer reageer op de racisme-discussie. Op welke manier spreek jij je uit voor een inclusieve samenleving? Laat je inspireren door mijn verhaal en ga in een professionele studioruimte aan de slag met een persoonlijke portretopdracht.

DATA:
Les 1: Vrijdag 28 augustus | 19:00 – 21:00 uur
Les 2: Vrijdag 4 september | 19:00 – 21:00 uur
Twee weken opdracht voorbereiden
Les 3: Zaterdag 19 september | Hele dag
Les 4: Vrijdag 25 september : 19:00 – 21:00 uur
OVER FOAM FORWARD
Foam Forward is een talentontwikkelingsprogramma van Foam dat zich richt op jong aanstormend talent (18-26 jaar). Het programma speelt zich af in de Amsterdamse wijken Nieuw-West en Zuidoost. In samenwerking met de cultuurhuizen; de Meervaart (Meervaart Studio) en Talentlab (Bijlmer Parktheater), ontwikkelt Foam fotografiecursussen, gegeven door jonge, aan Foam verbonden, fotografen. De deelnemers werken gedurende een aantal weken, onder professionele begeleiding, toe naar een eindtentoonstelling op locatie. De ontwikkeling van hun eigen fotografische visie staat hierbij centraal, waarbij ze geïnspireerd raken door het werk van de fotograaf en de collectie van Foam.